18/6/07

Να που χρειάζεται και η TV στο σπίτι


Ο Γιώργος Αυγερόπουλος και η εκπομπή του «Εξάντα» του για τη Νιγηρία και τα πετρέλαια βραβεύτηκε στο Παλέρμο στις 5 Ιουνίου (καλύτερη ταινία).
Μπράβο ρε Γιώργο! Κάνε τέτοιες δουλειές κι ας σου τις παραγγέλνουν σαν «ένα τέτοιο κάθε μήνα» όπως χαρακτηριστικά του είχαν πει ο Μαλέλης και ο Τσοτσορός.
Μια από τις δουλειές που μας κάνουν να μη μετανιώνουμε για το ότι έχουμε τηλεοπτική συσκευή στο σπίτι.

6 σχόλια:

BioLogos είπε...

O ιδιος δηλωσε οτι προτιμα να ειναι ενα σταματημενο ρολοϊ παρα ενα ξεκουρδιστο, γιατι τουλαχιστον θα δειχνει τη σωστη ωρα δυο φορες τη μερα...σωστος.

ανεστης είπε...

Γενικώς να τους προσέχουμε όσους ακόμα τιμούν τον όρο "δημοσιογραφική έρευνα" σε μια εποχή που η δημοσιογραφία είτε διεξάγεται μέσα απο γραφεία στο internet είτε είναι στρατευμένη σε οικονομικά / πολιτικά αλισβερίσια.

Paranoia είπε...

Είναι σπάνιες όμως αυτές φίλε
και το μπουρδέλλο δεν αντέχεται!

BioLogos είπε...

Χωρις να θελω να ειμαι ισοπεδωτικος πανω απο 5 καλους δημοσιογραφους-ερευνητες που εχω προχειρα στο μυαλο μου, σαν τον Κούλογλου, Αυγεροπουλο κτλ, οι υπολοιποι μου θυμιζουν αποφοιτους σχολων δια αλληλογραφιας...ημιμαθεις, ασχετοι και εξυπνακηδες...Δημοσιογραφια μεσω google κανω και εγω αλλωστε που ειμαι ο ξεκαρφωτος.

ανεστης είπε...

paranoia
και μας υποχρεώνει κανείς να την έχουμε ανοιχτή; Μόνοα για τέτοιες εκπομπές και κανα DVD. Αν και εγώ την έχω καταβρεί με το History Chanell...

bio
Κοίτα, όπου βλέπεις πολλά κανάλια, συνήθως αυτό συμβαίνει. Ποτέ η υπερπροσφορά δεν ευνόησε την ποιότητα. Νομίζω δηλαδή...

kelly alamanou είπε...

Τον πάω με χίλια! Εξαιρετικός!
Φιλιά και καλή εβδομάδα.
ΥΓ. τον κύριο που έχω αφισσα σήμερα,κάτι μου λέει πως τον εκτιμάς.