26/3/09

Κάποιες κουκούλες έγιναν γραβάτες


Συνέντευξη με τον Θεόδωρο Τενέζο from tasos on Vimeoστο Καλτσόβρακο που έχει και το επιτυχημένο σχόλιο "Κάποιες κουκούλες με το χρόνο έγιναν γραβάτες

8 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Ο τίτλος ειναι από αλλο post (δεν πειράζει), αλλά η ουσία είναι αυτή που γράφεις. Θα περίμενα μεγαλύτερη συμπαράσταση σε αυτόν τον Ανθρωπο από τους υπερασπιστες της ελευθερης αγοράς παρά από οποιονδήποτε αλλον. Δυστυχώς όμως είμαστε έτσι δομημένοι και εκπαιδευμένοι που είμαστε οπαδοί-πελάτες ψηφοφόροι και όχι υπερασπιστες πολιτικών ιδεων ή πρακτικών.

ανεστης είπε...

Οι εντόπιοι υπερασπιτές της ελεύθερης αγοράς υπερασπίζονται μια "αγορά" που τους επιτρέπει να κλέβουν και να θησαυρίζουν "ελέυθερα". Όταν η αγορά έχει καρτελοποιηθεί πλήρως και σε όλους τους τομείς είναι μέγιστη αφέλεια να περιμένουμε κανόνες.

Δεμένα τα χέρια της "επιτροπής ανταγωνισμού" που όσες φορές επέβαλε πρόστιμα κάποια υπουργάρα ή νομαρχάρα τα κατήργησε ή τα μείωσε.

ανεστης είπε...

Όσο για τον τίτλο του post, είναι πράγματι λάθος μου αλλά ταιριάζει γάντι...

kaltsovrako είπε...

Εγώ "ζητάω" από τους φιλελευθερους να του συμπαρασταθούν για κάτι που θεωρρητικά τους αγγίζει και τους ταιριάζει περισσότερο -μα πολύ περισσότερο- απ' ότι θα ακουμπούσε οποιονδήποτε άλλο αυτή η διαμαρτυρία. Αν θέλουν να ευαγγελίζονται αυτά που λένε και γράφουν και αν θέλουν να γίνονται πιστευτοί (θα μου πείς ποιος να τους πιστεψει πια; Σωστό κι αυτό!). Δε στέκομαι σην θεωρρία τους και κυρίως στα αποτελέσματα των πρακτικών τους στη αγορά, που ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ τονίζεις εδώ.


;)

ανεστης είπε...

Κάτσε να βάλω το θέμα στον Μάνο...
:D

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά αυτό το θέμα δεν έτυχε προβολής από τα γαμημένα (σόρι Ανέστη)ΜΜΕ...
Βέβαια, μόνο για το τι κυλότα φοράει το κάθε "τσόκαρο" ξέρουν και θέλουν να ενημερώνουν τον κόσμο.

ανεστης είπε...

Βρίσε ελεύθερα...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η live cam του Θ. Τενέζου:
http://www.stopcartel.org/tv.php

chr