29/9/09

Το ξεχασμένο πηγάδι καραδοκούσε το θύμα του...



Μου ήρθε στο μυαλό αυτό το παλιό τραγούδι του Πουλίκα και των "Εξαδάχτυλων" όταν είδα τούτη την παγίδα στο δρόμο του Γέρακα πίσω απο το Saturn. Για να εκτιμήσετε το βάθος του φρεατίου απο το οδόστρωμα, κάντε σύγκριση με το ύψος του ρείθρου του πεζοδρομίου.

Δεν θα ξανακατηγορήσω ΠΟΤΕ πιά όλους αυτούς που επιλέγουν τζίπ και άλλα 4Χ4 για να κυκλοφορούν στην Αθήνα. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα συμβεί στον απρόσεκτο με το παπάκι που θα πέσει στο πηγάδι αυτό.

Πόσοι επιστήμονες, μηχανικοί και εργολάβοι πρέπει να συνεδριάσουν στο τζατζικιστάν για να βρεθεί λύση;

5 σχόλια:

K-Top είπε...

Κανένας... χρειάζεται απλά να σκοτωθεί κάποιος για να πει κάποιος άλλος "φτιάξτε το" και θα φτιαχτεί με συνοπτικές διαδικασίες.

ανεστης είπε...

Αυτό ακριβώς θα γινει φίλε K-Top. Γι αυτό δεν υπάρχει πια η παραμικρή εμπιστοσύνη απο τους πολίτες σε οποιαδήποτε "μηχανή" κρατική ή δημοτική. Γι αυτό είμαστε έτοιμοι να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο κάθε μέρα.

Xavier είπε...

Επειδή σε προηγούμενο post έλεγες σωστά ότι δε στρεφόμαστε στους νόμους, αναρωτιέμαι αν κάποιος πολίτης μπορεί να στραφεί νομικά ενάντια στο δήμο (ή όποιον άλλο υπεύθυνο), χωρίς να έχει πάθει όμως κάτι. Απλά μόνο με το σκεπτικό ότι το παραπάνω αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

patsiouri είπε...

Xavier νομίζω πως γίνεται.
Η μπορείς να προβάλλεις σαν αιτιολογικό πως απλώς στραμπούληξες το πόδι σου.

ανεστης είπε...

Ναι pats, αλλά θα θες και ιατρική διάγνωση.
Θα δοκιμάσω να τους πάρω τηλέφωνο να δω τι τύχη θα έχω...