16/10/09

Οι photo opportunities του Δ. Αβραμόπουλου

Ανεπίκαιρο αλλά άχαστο...

Μου το μετέφερε φίλος γκαρδιακός που ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα.

Ο Δημ. Αβραμόπουλος πριν μερικές μέρες πήγε να δει τον Μητσοτάκη σε μια κίνηση επικοινωνιακής αξίας κυρίως (άλλωστε ο Αβραμόπουλος φημίζεται για την επικοινωνιακή του "δεινότητα"). Σημειολογικά -λένε- ηθελε να δείξει οτι ΑΥΤΟΣ διατηρεί γέφυρες στο εσωτερικό του κόμματος και δεν έχει μέτωπα σε αντιθεση με μερικούς ΑΛΛΟΥΣ.

Η πλάκα δεν είναι εκεί. Είναι στο οτι για να μεταβεί στο Μητσοτακο-κτίριο απο το γραφείο του, χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του (με οδηγό φυσικά που ανοίγει και την πόρτα).

Για όποιον δεν είναι ενημερωμένος για το που βρίσκεται το κάθε γραφείο παραθέτω και το φωτογραφικό καρέ απο το Google earth.


...και συνεχίζει ο φίλος: Είναι τόση η μανία του Αβραμόπουλου να "προσφέρει" photo opportunities που κάποτε δεν δίστασε να κατέβει στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου που έμενε, να επιβιβασθεί στη "limo" και να φτάσει επίσημα στην είσοδο του... ίδιου ξενοδοχείου. Απλά για να φωτογραφηθεί αφικνούμενος.

Βλέπε να μαθαίνεις Ψωμιάδη...

9 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Οκαημένος ο Ψωμιάδης απλά γυρίζει χωριό το χωριό, πανηγύρι το πανηγύρι. Είναι της παλιάς σχολής που απαιτέι προσωπική επαφή. Όλη η Β΄ Θεσσαλονίκης τον έχει δει από κοντά.

patsiouri είπε...

Ω ρε φίλε....
Η σύγχρονη ψυχιατρική δεν έχει ταιριάξει κάποιο όρο σ'αυτή την πάθηση???

Όσο για τον Πανίκα, ειλικρινά θα γραφόμουν στη ΝΔ και θα τον ψήφιζα αν πήγαινε μέσω μελών.
Είανι ο μόνος τρόπος αφ'εν'ός να γελάσουμε κι'εμείς οι κατά κάτω, αφ'ετέρου να ξεφορτωθούμε τη δεξιά μια για πάντα...

christos milionis είπε...

Aγαπητε ΑΝΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ πολυ ωραια και σωστα αυτα που γραφεις για τον θρασυτατο αυτον πολιτικο,πες ομως πως μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτον.
Αυτο που μου αρεσε στο σχολιο σου ηταν οτι δεν εβαλες φωτογραφια του,
Μια λυση ειναι να μην βαζετε φωτογραφιες τους, ουτε καν να αναφερετε τα ανοματα τους,γιατι ετσι τους διαφημιζετε αθελα σας.
π.χ μπορειτε να πειτε οτι αναφερεστε στον κυριο "ΤΙΠΟΤΑ". ολοι θα σας καταλαβουν ,ακομα και αυτοι που τον ψηφιζουν.

ανεστης είπε...

@Δήμο
και ποτε δουλεύει;

@Patsi
Πάθηση το λες εσύ; Αφου του φέρνει αποτέλεσμα. Έπεισε μια Ελλάδα ολόκληρη οτι ήταν πράγματι υπουργός Υγείας...
Αν περιμένεις τον Πανικα για να ξεφορτωθείς τη δεξιά θα περιμένεις πολύ. Άσε που αν ξεφορτωθείς τη δεξιά θα σου κάτσει στο σβέρκο η αμέσως επόμενη εναλλακτική: Η ακροδεξιά!

@Christo
Χρίστο μου δεν είναι ο μόνος, είναι δυστυχώς πολλοί οι "καλοχαιρέτες" και οι "τίποτα" αυτής της χώρας. Και θα απαλαγούμε μόνο οταν γίνουμε κι εμείς πιο υπεύθυνοιπολίτες και ψηφοφόροι, όταν θα απαιτήσουμε λογοδοσία για τα πεπραγμένα του κάθε καραγκιόζη.

patsiouri είπε...

Μπρρρρρρρρ........
Αστο.
Προτιμώ το Σαμαρά.

christos milionis είπε...

Ανεστη σχετικα με τα σχολια για το Τιποτα ηθελα να σου πω οτι ειδα ενα σχολιο στο Πολιτικο Σαφαρι και τους εστειλα ενα μηνυμα το οποιο υπαρχει εκει και τους ελεγα για τον Τιποτα .Ειχαν μια φωτογραφια του ,
λες και δεν ξερουμε την φατσα του.
τωρα οσον αφορα την υπευθυνοτητα,να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που τον ψηφιζουν αισθανονται υπευθυνοι.
Αυτο που χρειαζεται ειναι μονο δραστικες ενεργειες δηλαδη συχνο γιαουρτωμα μαζι με το κεσεδακι και αν το κεσεδακι ειναι πηλινο ακομα καλυτερα.
Οσον αφορα την λογοδοσια των πολιτικων ,θα σου πω οτι το "white collar crime" δηλαδη, οικονομικα σκανδαλα,μιζες, απατες δεν θεωρουνται κακουργηματα κι απο αυτους που τα διαπρατουν αλλα και απο τους πολιτες.
ενας διασημος αμερικανος δικηγορος εχει δηλωσει οτι το δυσκολοτερο μερος του επαγγελματος του ,ειναι να πεισει τους πελατες του οτι οι οικονομικες απατες των πελατων του, ηταν ποινικα αδικηματα.Βλεπε συμπεριφορα του γελοιου παυλιδη,των επισης γελοιοδεστερων βουλγαρακη και ρουσοπουλο.Πιστευουν οτι δεν εκαναν τιποτα ποινικα επιληψιμο αλλα και οι πολιτες τους ανεχονται και τους δκαιολογουν.
Εν αντιθεσει με το "blue collar crime "π.χ μικροκλοπες ,θεωρουνται εγκληματα τα ποια Στο προηγουμενο σχολιο μου σου ειπα τι μου αρεσε ,οτι δηλαδη δεν ειχες φωτογραφια αυτου του γελοιου..πραγμα που δεν εκανες θελα σου, αφου ξαναδιαβασα το σχολιο σου θα σου πω οτι αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι ανεφερες ονομαστικα αυτον τον τυπο 5-6 φορες.Ουτε και εγω το ειχα προσεξει την πρωτη φορα για να στο επισημανω.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

ανεστης είπε...

"γιαουρτωμα μαζι με το κεσεδακι και αν το κεσεδακι ειναι πηλινο ακομα καλυτερα"

Βλέπω αναφορές σε "κουρέλια" και Νικολαίδη...
Σοβαρά τώρα, μην κολλάς στο αν βάλαμε φωτογραφία ή αναφέραμε τόσες φορές το όνομα. Η ουσία είναι οτι συμφωνούμε στα ουσιαστικά.

Khlysty είπε...

@Patsiouri
Ναι, σωστά, άλλωστε ο Αντωνάκης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εθνικισμό, άκρα και άλλα συναφή. Ένας γνήσιος μετριοπαθής έως "πεφωτισμένος" Δεξιός είναι... Τι να λέμε τώρα για τις επιλογές που έχουν για πρόεδρο οι καημένοι οι νεοδημοκράτες... Τις καλύτερες!!! Το τέλειο, δε, για να δέσει το γλυκό, θα είναι να θέσει υποψηφιότητα κι ο Άρης. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει, μετα. ;-)

christos milionis είπε...

Ναι ,παντοτε με αντεγραφε αυτο το παιδι, ελπιζω να μην τον "Αντιγραψω" συντομα.!
Θα ξεκολλησω απο τις εμμονες μου ,λεγοντας, οτι θα σε παρακολουθω και με την αδεια σου θα μπορω να δημοσιοποιω την γνωμη μου ,μεσω του ιστολογιου σου.
Ευχαριστω.