10/3/10

Η απάτη του chain mail με τον "Ισλαμικό Γάμο"

Καμαρώστε το καινούριο chain mail που κάνει βόλτες από Inbox σε Inbox...

Αυτή η απάτη κάνει καριέρα σε μουσουλμανο-φοβικά sites. Κι όμως είναι τόσο εύκολο πλέον να βρεθεί η αλήθεια. Είναι ένα κλικ μακριά.

Αλλά ο "Αντωνιάδης" που βρήκε αυτό το "κελεπούρι" (και οι υπόλοιποι που έκαναν προσθήκες -ο καθένας με τα δικά του fonts-), δεν θέλησε να κάνει τον κόπο να το διασταυρώσει. Γιατί μια χαρά τον βόλευε στη ρατσιστική του κοσμοθεωρία.

Αλλά και οι υπόλοιποι που το διακινούν; Πόσοι πρόθυμοι να καταπιούν αμάσητες αυτές τις αρβύλες;
Πόση βλακεία αλλά και πόσοι επιτήδειοι να στρατολογήσουν τους βλάκες!
Τώρα ελπίζω να είναι σαφέστερη η σύσταση του υλικού που συντηρεί τις ηλίθιες κραυγές.

(και για να τους βραχυκυκλώσω:)
δεν καταλαβαίνετε βρε κουτά πως αυτή η λάσπη ξεκινάει από την προσπάθεια του Ισραήλ να "λερώσει" τη Χαμάς;
(για να σε δω τώρα ακροδεξιέ πως θα συνδυάσεις ρατσισμό για τους Άραβες και μίσος για τους Εβραίους χωρίς να εκραγεί ο εγκέφαλός σου).

.............................................................................................................................................

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα γαμήλιο γκαλά έγινε στη Γάζα τον Αυγούστο του 2009 .
Ο ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο

25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.



ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! !

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ,ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ! ! !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ = 2.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΟΥ ΘΑ «Π Λ Ο Υ Τ Ι Σ Ε Ι» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ . . . ΒΔΕΛΥΓΜΑ ! ; ; ;
Αντ. Αντωνιάδης



Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου. Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.
Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.
" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.
Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δώρο το ποσό των 500 δολαρίων.
Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.
Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".

Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους. Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.
H άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του Ισλαμ.
Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε την άσκηση της παιδοφιλίας:
«Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ».

Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.

Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε; Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς

9 σχόλια:

Khlysty είπε...

Έλεος, πια, με τα εθνίκια και τις καφρίλες τους. Μήπως ήλθε η ώρα να τους αποπέμψουμε στον Αζαθόθ και να τελειώνουμε με δαύτους και τις ηλίθιες απόψεις/θέσεις τους; (http://en.wikipedia.org/wiki/Azathoth)

grsail είπε...

Άλλο ένα χονδροειδές ψέμα των ανεγκέφαλων που ευδοκιμούν μόνο μέσα στους ατμούς του μίσους …

Η φωτογραφίες κατ’ αρχήν μου θυμίζουν ότι η Δύση (αδηφάγα και ζημιάρα σε πλανητικό επίπεδο) θα πρέπει να κοιτάξει τα δικά της προβλήματα και να αφήσει τους λαούς αυτούς να εξελιχθούν με τους δικούς τους ρυθμούς και τις δικές τους αξίες και - εν τέλει - να ζήσουν με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν.

Βαρέθηκα να βλέπω φωτογραφίες κλπ αλλά κανείς να μην αναφέρει ότι πχ στο Ιράν λειτουργούν πάνω από 260 Πανεπιστήμια και ότι το 60% των φοιτητών είναι γυναίκες.

Φαίνεται ότι οι Άραβες, αυτοί που συνεισέφεραν όσο λίγοι στον ανθρώπινο πολιτισμό, από το πρωϊ που ξυπνάνε μέχρι το βράδυ παντρεύονται παιδούλες, πετροβολάνε αδιάκοπα γυναίκες και κόβουν χέρια ... έλεος !

Φαίνεται επίσης ότι η χαζοθρησκεία (φανατική μέχρι αίματος) η δική μας είναι καλύτερη από την χαζοθρησκεία την δική τους (επίσης φανατική μέχρι αίματος) ...

Συνειδητά μας παραπληροφορούν συδαυλίζοντας τον φανατισμό και την απέχθεια προς το 'άλλο' μέσα στα 'δυτικά' μας μυαλά. Είναι ίσως η σύγχρονη μορφή φασισμού.

Οι πολιτισμοί και οι κουλτούρες Άραβες ή μη (και έχουμε ευτυχώς ακόμη μεγάλη ποικιλία σ’ αυτόν τον πλανήτη) εξελίσσονται ομαλά μόνο εκ’ των έσω και αφού αφομοιώσουν εξωτερικές επιδράσεις που αβίαστα επέλεξαν.

Οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί θα μπορούσαν – για παράδειγμα – να πάψουν την υπόσκαψη της Ιρανικής κοινωνίας και του καθεστώτος με ‘κατασκευή’ αντιπολίτευσης (που ακυρώνει και αμαυρώνει την πραγματική αντιπολίτευση !!!), με τρομοκρατικές προβοκάτσιες και με κάθε είδους άτιμο και αθέμιτο τρόπο. Έτσι θα μπορούσε συντομότερα το καθεστώς να εξελιχθεί ‘χαλαρώνοντας’.

Το τι έχει και τι δεν έχει θέση στις κοινωνίες των ανθρώπων ας το επιλέξουν οι ίδιες οι κοινωνίες.

Ας κοιτάξουν κάποιοι ποια ήταν και είναι για δεκαετίες η συμπεριφορά πχ του Ιρανικού καθεστώτος στο επίπεδο των δημοσίων επενδύσεων, των υποδομών, της υγείας, της βιομηχανίας και πάνω απ’ όλα της παιδείας. Οι άνθρωποι ακολουθούν – και πολύ καλά κάνουν - ένα μοντέλο που βασίζεται στις εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις, στις εξαγωγές και στην ανάπτυξη των υποδομών τους, (τελείως διαφορετικό από το καταστροφικό δυτικό μοντέλο που βασίζεται με χυδαίο τρόπο στην κατανάλωση).

Η εμμονή στα αρνητικά των λαών που δεν τους γνωρίζουμε καλά και ποτέ δεν μας πείραξαν, και η άγνοια ή η ηθελημένη αποσιώπηση των πάρα πολλών θετικών τους δεν είναι συνώνυμη με την κακόβουλη υποκρισία ;

… και συγγνώμη για το σεντόνι :-)

ανεστης είπε...

@grsail
Παρακαλώ, τι συγγνώμη;
Γι' αυτό είναι τα posts για να διαβάζουμε απόψεις.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις μέχρι ένα σημείο. Ο Αραβικός κόσμος είναι τόσο εκτεταμένος και πολυσχιδής που είναι πραγματικά δύσκολο να συντάσεσαι ή να απορίπτεις με γενικότητες.
Προτιμώ να βλέπω ξεχωριστά την κάθε χώρα.
Και φυσικά έχω σαφή αντίθεση με τα θεοκρατικά καθεστώτα (κάθε θρησκείας).
Επίσης θα ήθελα να σημειώσω πως η ισλαμικές θεοκρατίες (απότοκο συνήθως της βρεττανικής αποικιοκρατίας) παραβιάζουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Η δε αύξηση επενδύσεων είτε στην παιδεία είτε στις υποδομές δεν σημαίνουν και πολλά όταν η συνεπακόλουθη άνοδος του επιπεδου επιπέδου ζωής (και της πιεστικότερης απαίτησης για δικαιώματα) αντισταθμίζεται με έλλειψη ελευθεριών και καταπίεση.

Αλλά άλλο η πολιτική κατάσταση άλλο ο πολιτισμός που τώρα κρίνεται. Γεμίσαμε αμόρφωτους πιθήκους που έχουν άποψη για πολιτισμούς μέσα απο chain mails.

Τραγικό το οτι το διαδίκτυο δημιούργησε νέα γενιά απο βλάκες.

kariatida62 είπε...

Tα θεοκρατικά καθεστώτα δεν μπορεί παρά τον σκοταδισμό να συντηρούν!
Αυτό δεν σημαίνει ότι τους πολίτες αυτών των χωρών θα πρέπει να τους στιγματίζουμε και να τους περιθωριοποιούμε. Την βοήθειά μας χρειάζονται και την δική μας γνώση έχουν ανάγκη για να αγωνιστούν κι'αυτοί για τις ελευθερίες τους και τα δικαιώματά τους χωρίς προκαταλήψεις και φόβο.
Το διαδίκτυο είναι ένας παράλληλος κόσμος του πραγματικού, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις και τους ανεγκέφαλους.
Απλά τους προσπερνάς όπως κάνεις κάθε μέρα. Το πολύ-πολύ δηλώνεις τον οίκτο σου γι'αυτούς.

kariatida62 είπε...

Aνέστη όχι άλλη ανάρτηση για σήμερα, άφησε τις υπόλοιπες για αύριο.
Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε εκτός απο το να σε διαβάζουμε!:))

grsail είπε...

Πάντα σε τέτοιες συζητήσεις προτείνω να βελτιώσουμε εμείς τις δικές μας «δημοκρατίες της κάμερας» και να αφήσουμε τους ανθρώπους εκεί να βελτιώσουν με τους δικούς τους ρυθμούς τα δικά τους καθεστώτα.
Όσο για την θεοκρατία ας σκεφτούμε τα πλήθη στην πλατεία του Αγ. Μάρκου, τα 75 εκατομμύρια ευαγγελιστών στις ΗΠΑ (πρόσφατα προσπάθησαν να καταργήσουν και τον Δαρβίνο) αλλά και την δική μας «λαϊκή συγκέντρωση» του Χριστόδουλου στην Θεσσαλονίκη. Η θεοκρατία είναι και εδώ δίπλα μας, απλώς την δική μας την έχουμε … συνηθίσει.

Πολλά στοιχεία για τις Αραβικές χώρες αλλά και για όλο τον πλανήτη υπάρχουν στο www.google.com/publicdata/home ... εντυπωσιάστικα ... έχει και ο καπιταλισμός τα καλά του ;-))

ανεστης είπε...

@grsail
κάνε ένα κόπο και δες μια παλαιότερη ανάρτησή μου σπο το 2007:
http://anebala.blogspot.com/2007/04/banner.html

grsail είπε...

… αυτό εννοώ!
:-)

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι παρανυφάκια και όχι νύφες ...φτάνει πια με την συκοφάντηση και την παραπληροφόρηση...έλεος πια με τα ψέματα ..έλεος